2.12.11

Morgen Groene Energie

Nou, inmiddels weten jullie waarom ik niet meer veel tijd had om op dit weblog te schrijven. Die tijd is namelijk gegaan naar Morgen Groene Energie. Morgen Groene Energie is een Nuenense groene energiecoöperatie zonder winstoogmerk.

Morgen Groene Energie wil een gezonde leefomgeving achterlaten voor volgende generaties. Energie uit schone onuitputtelijke energiebronnen draagt daaraan bij. Onze schone energie wordt op termijn lokaal opgewekt. In 2020 willen we het energieverbruik van zo veel mogelijk mensen CO2-neutraal laten zijn. Wij zetten in op tenminste 20.000 leden in 2020.

Energie is van iedereen en moet betaalbaar blijven. Nu en in de toekomst. Daarom werken wij aan een schone, onafhankelijke, regionale energievoorziening. Het lokaal opwekken van energie zorgt ervoor dat een regio geen of minder energie hoeft te importeren. De regio wordt zodoende energieneutraal, minimaal milieubelastend en qua energievoorziening volledig onafhankelijk in de energiemarkt.

U kunt zelf echt iets doen aan de reductie van uw CO2-uitstoot. Niet ingewikkeld, gewoon overstappen naar Morgen Groene Energie. Al direct na uw overstap ontvangt u 100% groene energie. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de informatiebijeenkomsten in het Klooster op:

woensdag 7 december tussen 19 en 21 uur
zaterdag 10 december tussen 13 en 17 uur


Kijk ook alvast even naar het filmpje:

Geen opmerkingen: